Mutua Fraternidad-Muprespa

Fem servir galetes per garantir el funcionament correcte del nostre portal web, millorar-ne la seguretat i obtenir una eficàcia i una personalització superiors dels serveis que oferim als usuaris. Si continueu navegant o premeu el botó "ACCEPTAR", considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació a la nostra POLÍTICA DE GALETES.

Voleu que el navegador recordi la decisió de rebutjar l'ús de galetes?
Si decidiu que el sistema recordi la vostra preferència, la galeta que emmagatzema aquesta informació es quedarà a l'ordinador de manera permanent.

TRAMITACIÓ ELECTRÒNICA DE LA MALALTIA PROFESSIONAL

 
   PERSONA QUE ENVIA EL FORMULARI
 
 
 
 
   DADES DEL TREBALLADOR
 
 
Borrar Fecha Inicio
 
Especifiqueu la província en la qual es tramita l'expedient del treballador. Si no la sabeu, seleccioneu la província del CCC en la qual està donat d'alta el treballador.
 
   DADES QUE HA DE FACILITAR EL SERVEI MÈDIC
 

DADES MÈDIQUES:

Tipus de Procés:    Nou Recaiguda

Causa Baixa:
   Si No

Període d'Observació:
   Si No

Tipus d'Assistència:
   Ambulatòria Hospitalària

Quadre de Malaltia Professional:
Premeu aquest botó per fer la recerca de la MALALTIA PROFESSIONAL sobre la base dels criteris especificats en els camps Codi i Descripció.

Diagnòstic (CIE-10):
Premeu aquest botó per fer la recerca del DIAGNÒSTIC sobre la base dels criteris especificats en els camps Codi i Descripció.

Part del cos danyada a l'inici del comunicat de Malaltia Professional:
Premeu aquest botó per fer la recerca de la PART DANYADA DEL COS sobre la base dels criteris especificats en els camps Codi i Descripció.


IMPORTANT :Segons el que disposa l'article 37, apart. 3, lletra “D”, del Reglament dels Serveis de Prevenció de Riscos Laborals (BOE 31/01/1997),recomanem que notifiqui que s'ha produït aquesta malaltia professional al seu Servei de Prevenció.

subir