fraternidad.com
Urgencias: 900269269
Tornar

2012 Any Internacional de l'Energia sostenible per a tots

Reconeixent la importància de l'energia per al desenvolupament sostenible, l'Assemblea General de les Nacions Unides va proclamar el 2012 Any Internacional de l'Energia Sostenible per a tots mitjançant la Resolució 65/151.

Segons la resolució de l'Assemblea General que declara el 2012 Any Internacional de l'Energia Sostenible per a tots, el Programa de les Nacions Unides per al desenvolupament va acordar donar suport per a la creació de comitès nacionals/centres de coordinació nacionals que impulsin accions concretes en l'àmbit nacional i entorn dels objectius de la iniciativa, mitjançant una varietat d'iniciatives de col·laboració polítiques i programàtiques.

L'Any Internacional de l'Energia Sostenible per a tots ofereix una valuosa oportunitat per aprofundir en la presa de consciència sobre la importància d'incrementar l'accés sostenible a l'energia, l'eficiència energètica i l'energia renovable en l'àmbit local, nacional, regional i internacional.

Els serveis energètics tenen un profund efecte en la productivitat, la salut, l'educació, el canvi climàtic, la seguretat alimentària i hídrica i els serveis de comunicació.

"L'ENERGIA augmenta la productivitat dels agricultors"

2012 Any Internacional de l

La falta d'accés a l'energia no contaminant, assequible i fiable obstaculitza el desenvolupament social i econòmic i constitueix un obstacle important per a l'assoliment dels Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni.

Tanmateix, 1.400 milions de persones manquen d'accés a l'energia moderna, mentre 3.000 milions depenen de la «biomassa tradicional» i carbó com les principals fonts d'energia.

El logotip de l'Any Internacional de l'Energia Sostenible per a tots va ser dissenyat gratuïtament per les comunicacions i l'equip de disseny de l'empresa Statoil.

L'element gràfic del logotip està inspirat en el senyal tècnic usat en electricitat de "massa" o "terra", però el símbol ha estat interpretat de tal manera que es vol posar en evidència la cura i afecte mitjançant una abraçada de l'esmentat símbol. El seu objectiu és que en aparença sigui similar a una abraçada, els braços al voltant del text (en la versió horitzontal). El color principal del logotip és verd, però es va utilitzar un gradient per crear la impressió d'energia i moviment.


2012 Any Internacional de l

EN QUÈ CONSISTEIX EL 2012 ANY INTERNACIONAL DE L'ENERGIA SOSTENIBLE PER A TOTS?

Amb la direcció del secretari general de l'ONU, Ban Ki-moon, ONU-Energia, un grup de coordinació de 20 organismes de les Nacions Unides, prepara una nova inciativa mundial, Energia Sostenible per a tots.

Els objectius existents darrere de la iniciativa són els següents:

Aquesta iniciativa farà partícips els governs, el sector privat i associats de la societat civil a tot el món per aconseguir tres objectius importants per al 2030:

  • Garantir l'accés universal a serveis energètics moderns.
  • Reduir la intensitat energètica mundial en un 40%.
  • Incrementar l'ús de l'energia renovable a escala mundial al 30%.

"L'ENERGIA és vital per als Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni"


ESTIC INTERESSAT... COM HI PUC PARTICIPAR?

Aneu a...
Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí
Informant-me sobre les qüestions relacionades amb l'energia i el medi ambient a la meva zona i al meu país. Cal saber per poder actuar.

Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí

Aneu a...
Organitzant i explicant com celebraràs l'Any de l'Energia Sostenible per a tots durant el 2012. Tota acció suma, encara que sigui petita.

Web oficial de l'Any Internacional de l'Energia Sostenible per a tots

Aneu a...

Agència Internacional d
ONU-Energia
Fundación Entorno
Programa de les Nacions Unides per al desenvolupament
ORGANITZACIÓ DE LES NACIONS UNIDES PER AL DESENVOLUPAMENT INDUSTRIAL
Participant a escala local, unint-se a les ONG i oferint-se com a voluntari en les accions relacionades amb la celebració de l'Any Internacional de l'Energia Sostenible per a tots. L'ús racional de l'energia comença per mi.

Agència Internacional d'Energies Renovables

ONU-Energia

Fundació Entorno

Programa de les Nacions Unides per al desenvolupament

Organització de les Nacions Unides per al Desenvolupament Industrial

Aneu a...

Facebook - 2012 Any Internacional de l'Energia Sostenible per a tots height=
Unint-me al moviment i convidant els meus amics. Compartint.
Facebook

Portal clàssic
MCSS nº 275 - © Fraternidad-Muprespa 2017