fraternidad.com
Urgencias: 900269269
Tornar

EL DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT A LA VOSTRA MÚTUA: PARTICIPEU AMB NOSALTRES

Què és el Dia Mundial del Medi Ambient? Quin és el seu propòsit?

La Mútua Fraternidad Muprespa amb el medi ambient

El 15 de desembre de 1972, l'Assemblea General de l'ONU va designar el 5 de juny com a Dia Mundial del Medi Ambient ja que, en aquesta data, és va iniciar la Conferència sobre el Medi Ambient Humà, celebrada a Suècia.

Celebrat anualment des de la Declaració d'Estocolm sobre el Medi Ambient Humà de 1972, el Dia Mundial del Medi Ambient és el principal mitjà a través del qual les Nacions Unides:

  • Estimula la consciència mundial en matèria ambiental.
  • Promociona el comportament responsable de l'individu de manera que és garanteixi la sostenibilitat dels recursos naturals de què disposa el planeta.
  • Mostra la nostra responsabilitat per desenvolupar la prestació de serveis que no comportin un impacte sobre els recursos naturals i minimitzin els efectes sobre el medi ambient.

El lema d'aquest any, "Boscos: naturalesa al teu servei", posa de manifest la quantitat de valors essencials que ofereixen els boscos com a preservadors de la biodiversitat, així com la relació intrínseca existent entre la nostra qualitat de vida i la salut dels ecosistemes forestals.


Portal clàssic
MCSS nº 275 - © Fraternidad-Muprespa 2017