fraternidad.com
Urgencias: 900269269
Tornar

FONS D'ESCRIPTORI I ESTALVIS DE PANTALLA GRATUÏTS DE L'ANY INTERNACIONAL DELS BOSCOS

"El 20 de desembre del 2006, l'Assemblea General, en la seva resolució 61/193, va declarar el 2011 Any Internacional dels Boscos i va convidar els governs, el sistema de les Nacions Unides, les organitzacions no governamentals competents, el sector privat i altres agents a fer esforços concertats per crear més consciència en tots els nivells per enfortir l'ordenació sostenible, la conservació i l'explotació sostenible de tots els tipus de boscos en benefici de les generacions presents i futures".

Si sou visitant habitual del nostre portal web haureu percebut que a Fraternidad Muprespa intentem ser pràctics, ens agrada especialment el bon disseny gràfic i sobretot som amants i defensors de la naturalesa. De la mescla d’aquestes 3 idees, que a priori poc tenen a veure entre si, van néixer en el seu moment uns vistosos fons d’escriptori i estalvis de pantalla basats en motius naturals.

Aquest any, amb motiu del 2011 Any Internacional dels Boscos, hem inclòs en aquests belles i sorprenents fotografies dels diferents tipus de boscos.

ESCRIPTORI AMB FOTOGRAFIES DE BOSCOS TEMPERATS
Un cop baixats i descomprimits els fitxers al vostre ordinador, podreu fer-los servir com a fons d’escriptori, després de prémer amb el botó dret del ratolí sobre qualsevol fitxer i seleccionar l’opció "Establir com a fons d’escriptori".


Fons d'escriptori 2011 (1024x768)

Fons d'escriptori 2011 (1280x1024)

Fons d'escriptori 2011 (1440x900) [ x ]

ESTALVIS DE PANTALLA AMB FOTOGRAFIES DE BOSCOS TEMPERATS
Una vegada baixat i descomprimit el fitxer al vostre ordinador, podreu fer-lo servir com a estalvi de pantalla, després d’executar l’instal·lable fent "doble clic" a sobre. Si desitgeu desinstal·lar-lo podeu executar de nou aquest mateix arxiu instal·lable, o bé treure’l a través de l’opció "Afegir i treure programes" del tauler de control.


Estalvis de pantalla
Exemple de fons 01 - Any internacional dels Boscos Exemple de fons 04 - Any Internacional dels Boscos Exemple de fons 05 - Any Internacional dels Boscos
Exemple de fons 02 - Any Internacional dels Boscos Exemple de fons 06 - Any Internacional dels Boscos
Exemple de fons 03 - Any Internacional dels Boscos Exemple de fons 07 - Any Internacional dels Boscos
Portal clàssic
MCSS nº 275 - © Fraternidad-Muprespa 2017