fraternidad.com
Urgencias: 900269269
Tornar

FRATERNIDAD MUPRESPA PARTICIPA EN L'ANY INTERNACIONAL DELS BOSCOS

"El 20 de desembre del 2006, l'Assemblea General, en la seva resolució 61/193, va declarar el 2011 Any Internacional dels Boscos i va convidar els governs, el sistema de les Nacions Unides, les organitzacions no governamentals competents, el sector privat i altres agents a fer esforços concertats per crear més consciència en tots els nivells per enfortir l'ordenació sostenible, la conservació i l'explotació sostenible de tots els tipus de boscos en benefici de les generacions presents i futures".

A Fraternidad Muprespa ens sembla de summa rellevància i importància per al bé de tots el moviment 2011 Any Internacional dels Boscos; coincidint aquest, al seu torn, amb els nostres valors d'empresa entre els quals es troba el compromís en la protecció i defensa del medi ambient, com es constata en la nostra Política de Qualitat i Medi Ambient Vegeu la certificació i en la nostra Responsabilitat Social Corporativa Visualitzeu.

Per això, des de la mútua d'accidents de treball i malalties professionals, Fraternidad Muprespa, volem donar suport a la proposta de les Nacions Unides a l'encalç de la conscienciació de cuidar el nostre planeta i els seus boscos.

Les Nacions Unides proposen el 2011 com a Any Internacional dels Boscos

El 20 de desembre del 2006, l'Assemblea General de les Nacions Unides va aprovar la resolució (A/RES/61/193) per la qual es declarava el 2011 Any Internacional dels Boscos.

RESOLUCIÓ DE LES NACIONS UNIDES D'APROVACIÓ DE L'ANY INTENACIONAL DELS BOSCOS 2011


El nostre web corporatiu, important centre neuràlgic en el qual conflueixen diàriament milers de professionals i empreses a la recerca d'informació, s'erigeix com a aparador privilegiat a través del qual divulgar el missatge del 2011 Any Internacional dels Boscos.

La nostra contribució a la celebració d’aquest moviment passarà per difondre el missatge i convidar tothom a fer-ho. Per a això, inclourem informació sobre els diferents tipus de bosc al nostre portal web corporatiu i els productes electrònics d’ús públic que habitualment elaborem:

  • Imatges disseminades al llarg del portal web (encapçalaments dinàmics i menús de navegació)
  • Estalvis de pantalla
  • Fons d’escriptori

Fons Any Internacional dels Boscos Estalvis de pantalla Any Internacional dels Boscos Fons Any Internacional dels Boscos

Portal clàssic
MCSS nº 275 - © Fraternidad-Muprespa 2017