fraternidad.com
Urgencias: 900269269
Tornar

JORNADA EN CASTELLÓN. 18 NOVIEMBRE. PROBLEMES APLICATIUS REFORMA LABORAL

 • Informació general

  El proper dia 18 de novembre, Fraternidad-Muprespa juntament amb el Col•legi de Graduats Socials de Castelló, celebraran una Jornada Informativa sota el títol "PROBLEMES APLICATIUS DE LA REFORMA LABORAL 2012 / 2013".

  Obrirà l'acte la Sra. Mª Isabel Agut Barreda, Presidenta del Col•legi de Graduats Socials. Posteriorment, el Sr. Carlos L. Alfonso Mellado, Catedràtic de Dret del Treball i Seguretat Social de la Universitat de València, juntament amb la Sra. Gemma Fabregat Monfort, Professora Titular de Dret del Treball i Seguretat Social de la Universitat de València i Vicedegana de la Facultat de Dret, desenvoluparan conjuntament els Problemes dels aplicatius després de la reforma laboral 2012/2013.

  A continuació, el Sr. Julio Santos Palacios, Director del Departament de Relacions amb la Xarxa de Fraternidad-Muprespa, oferirà una interessant ponència sobre el Paper de les Mútues en el Control de l'Absentisme.

  La clausura de l'acte serà a càrrec del Sr. Àngel Fernández García, Director Provincial Castelló de Fraternidad-Muprespa.

  Per a nosaltres és un orgull poder oferir-li aquesta interessant jornada com una mostra més de servei als nostres associats.

  Adreça: Saló d'Actes Ciutat de la Justícia de Castelló. Bulevard Blasco Ibañez, 10 - 12003 – CASTELLÓ

  Data:

  Dilluns, 18 novembre 2013

  Obertura::

  16:30

  Durada:

  2,30 HORAS

  Adreça

  Bulevar Blasco Ibañez, 10 - 12003 (Castelló de la Plana)

  Organitzen:

  COLEGIO DE GRADUADOS SOCIALES CASTELLÓN Y FRATERNIDAD-MUPRESPA

  Hi participen
  Jornada
Portal clàssic
MCSS nº 275 - © Fraternidad-Muprespa 2017