fraternidad.com
Urgencias: 900269269
Tornar

PRÒXIMA JORNADA INFORMATIVA A SEVILLA SOBRE LA REFORMA DEL SISTEMA DE PENSIONS I LA INCAPACITAT TEMPORAL

 • Informació general

  La Mútua Fraternitat Muprespa, en l'ànim de buscar l'excel·lència en la relació amb els col·laboradors i empreses associades, ha establert diversos mecanismes de comunicació encaminats a optimitzar els recursos de què disposem i posar-los al vostre servei.

  En aquest marc de col·laboració, els proposem participar activament i presencialment a través de les jornades que regularment duem a terme, i en aquest cas amb la col·laboració d'AEDIPE (Associació Espanyola de Direcció i Desenvolupament de Persones).

  Per això, ens complau convidar-vos a la Jornada sobre «La Reforma del Sistema de Pensions», «la Incapacitat Temporal, una Reforma Oberta» i «La Reforma de la Negociació Col·lectiva». Les ponències seran a càrrec del Sr. Camilo Hernández León, director provincial de l'Institut Nacional de la Seguretat Social (INSS) de Sevilla, el Sr. José M. de Ancos Benavente, subdirector general de Gestió de Fraternidad Muprespa i el Sr. Julio Santos Palacios, director de Relacions amb la Xarxa de Fraternidad Muprespa.

  L'obertura de la jornada serà a càrrec de Lola Jariego Oyola, directora provincial de Fraternidad Muprespa a Sevilla i donarà clausura a l'acte Manuel Luque Berlanga, director territorial de Fraternidad Muprespa a Andalusia.

  Data:

  Dimarts, 21 juny 2011

  Obertura::

  10:00

  Durada:

  2 horas

  Adreça

  Gregor J. Mendel, 6 Isla de la Cartuja - 41092 (Sevilla)

  Organitzen:

  Fraternidad Muprespa - Dirección Provincial de Sevilla.

  Hi participen
  INSS
  TGSS
  Fraternidad Muprespa
Portal clàssic
MCSS nº 275 - © Fraternidad-Muprespa 2017