fraternidad.com
Urgencias: 900269269
Tornar

ACORD DE COLLABORACIÓ ENTRE FRATERNIDAD-MUPRESPA I L´ATA.

23/11/2005, Fraternidad-Muprespa, 

ACORD DE COLLABORACI ENTRE FRATERNIDAD-MUPRESPA I L´ATA.

Madrid, 23 nov. 05.- Avui migdia a la seu de Fraternidad Muprespa ha tingut lloc la signatura de l´Acord de Collaboraci entre la Federaci Nacional d´Associacions de Treballadors Autnoms-ATA i Fraternidad Muprespa, mtua d´accidents laborals i malalties professionals de la Seguretat Social.

Han signat el conveni el Sr. Lorenzo Amor Acedo, president de l´ATA, i el Sr. Fernando Eguidazu Palacios, director general de la Mtua. Amb aquest acord es pretn collaborar en els aspectes relacionats amb la salut i la seguretat al treball autnom, amb l´objectiu de reduir-hi la sinistralitat laboral. Per aix s´assessorar els treballadors autnoms en l´adopci de mesures preventives de riscos laborals, mitjanant accions d´informaci i formaci.

Aquest Acord s fruit de la voluntat d´ambdues entitats de contribuir, mitjanant informaci i assessorament, al desenvolupament de programes de poltica preventiva per a l´important collectiu dels treballadors per compte d´altri, i t sempre present el doble objectiu de complir la normativa vigent, i el fonamental, de millorar les condicions de seguretat al treball dels autnoms com a mitj necessari per reduir l´accidentabilitat d´aquest extens collectiu.

Portal clàssic
MCSS nº 275 - © Fraternidad-Muprespa 2017