fraternidad.com
Urgencias: 900269269
Tornar

FM APADRINA L'ACTE DE GRADUACIÓ DE L'ESCOLA DE RELACIONS LABORALS DE LA UCLM

24/11/2005, Fraternidad-Muprespa, 

FRATERNIDAD MUPRESPA APADRINA L'ACTE DE GRADUACIÓ DE L'ESCOLA DE RELACIONS LABORALS DE LA UCLM

Fraternidad Muprespa apadrina la XI promoció de graduats de l'Escola de Relacions Laborals de la Universitat de Castella-la Manxa

El paranimf del campus va ser l'escenari del lliurament de diplomes a trenta-cinc alumnes pertanyents a la XI promoció de Relacions Laborals, que van rebre la beca i el títol de graduats universitaris en un acte presidit pel vicerector d'Investigació de la Universitat de Castella-la Manxa, el Sr. Francisco José Flor.

També hi van participar el director de l'Escola, el Sr. Joaquín Aparicio, les professores Sra. María Encarnación Gil i Sra. M. José Romero, i el padrí de la promoció, el Sr. Pedro Oya Aguilar, Sotsdirector General de Prevenció de Fraternidad-Muprespa.

L'eix central en la formació d'aquests alumnes ha girat al voltant del Dret del Treball. La preparació rebuda els habilita de la mateixa manera per incorporar-se a l'activitat empresarial, a la direcció de recursos humans en una empresa o a la prestació lliure de l'assessoria laboral. L'ordenació jurídica del Treball i de les prestacions socials els aporten també els coneixements necessaris per exercir funcions tècniques en matèria juridicolaboral i de Seguretat Social.


Portal clàssic
MCSS nº 275 - © Fraternidad-Muprespa 2017