fraternidad.com
Urgencias: 900269269
Tornar

FRATERNIDAD MUPRESPA PARTICIPA EN EL SISÈ CONGRÉS INTERNACIONAL DE PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS

22/05/2008, Fraternidad-Muprespa, Direcció Provincial A Coruña

FRATERNIDAD MUPRESPA PARTICIPA EN EL SISÈ CONGRÉS INTERNACIONAL DE PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS

La Corunya - Fraternidad Muprespa, va participar de manera especialment activa en el VI Congrés Internacional de Prevenció de Riscos Laborals ORP 2008 (sigles de Occupational Risk Prevention), els dies 14, 15 i 16 de maig, al Palau d'Exposicions i Congressos de la ciutat de la Corunya, amb el lema «El compromís amb la prevenció:una responsabilitat empresarial».

El congrés, punt de trobada entre les entitats implicades en el desenvolupament de la prevenció i la seguretat laboral, cerca el foment en l'intercanvi d'avenços en els àmbits de l'ergonomia, la seguretat, la higiene, la medicina laboral, la psicosociologia, la formació i la gestió de la prevenció.

En aquest congrés, en paraules del seu inaugurador, José Luis Méndez Romeu (conseller de Presidència, Administracions Públiques i Justícia de la Xunta de Galicia), es va tenir “l'oportunitat d'acostar enfocaments, de debatre, discutir i intercanviar informació entre professionals, científics i parts interessades en aquests temes apassionants”, amb l'objectiu que el congrés servís “d'autèntica guia, com la Torre d'Hèrcules, en l'assoliment d'unes condicions de treball sanes, segures i sostenibles”.

Dintre del marc del congrés, en el qual Fraternidad Muprespa va tenir el seu propi estand, els nostres professionals també van tenir l'oportunitat de difondre la seva experiència, com en el cas de la Dra. Lucrecia Spuches, de la delegació de Toledo, amb el seu treball "Prevalença de factors de risc en apnea de son en camioners de mitjana i llarga distància" (Premeu aquí per accedir al pòster).

Portal clàssic
MCSS nº 275 - © Fraternidad-Muprespa 2017