fraternidad.com
Urgencias: 900269269
Tornar

INAUGURACIÓ DE LA NOVA SEU I CENTRE ASSISTENCIAL DE LA MÚTUA A ALACANT

25/11/2009, Fraternidad-Muprespa, Direcció Provincial d'Alacant
DADES DE L'ESDEVENIMENT  

El passat dimecres 25 de novembre de 2009 es va celebrar a Alacant l'acte d'inauguració de les noves instal·lacions de la Mútua Fraternidad Muprespa. Ubicat en una nova i important zona en expansió de la ciutat - carrer Bellea del Foc, 6 - el centre disposa d'un dels millors dissenys d'arquitectura exterior i interior. Una distribució en tres altures amb gairebé 750 metres quadrats a la planta baixa dedicats a l'accident laboral i a la rehabilitació.

El director general adjunt de la Mútua Fraternidad Muprespa, Francisco Francés, va dirigir unes paraules d'agraïment a les autoritats, responsables de l'INSS i de la TGSS, mutualistes, col·laboradors i treballadors de la delegació i va ressaltar la importància de les instal·lacions sanitàries que es posen a la disposició de mutualistes, treballadors, i per extensió de tots els alacantins.

El regidor responsable de l'àrea de Trànsit, Seguretat i Transports de la capital va ser l'encarregat de cloure l'acte, agraint l'aposta de la Mútua per ampliar i millorar les seves instal·lacions i serveis assistencials i, en nom de l'alcaldessa, va declarar inaugurat aquest magnífic centre.

 

Motiu:
INAUGURACIÓ DE LA NOVA SEU I CENTRE ASSISTENCIAL A ALACANT
Organitzador:
FRATERNIDAD - MUPRESPA. Direcció Provincial d'Alacant
Data:
Dimecres, 25 de novembre de 2009
Lloc:
Carrer Bellea del Foc, núm. 6
Imatge de l'esdeveniment:
Inauguració de la nova seu de Fraternidad Muprespa a Alacant

"La vostra Mútua - Qualitat i servei, 365 dies l'any"

Portal clàssic
MCSS nº 275 - © Fraternidad-Muprespa 2017