fraternidad.com
Urgencias: 900269269
Tornar

NOVETATS EN L'EXTRANET DE FRATERNIDAD MUPRESPA: NOUS SERVEIS

29/01/2010, Fraternidad-Muprespa, Sotsdirecció d'Organització, Comptabilitat i Sistemes
 

Des de la Mútua d'accidents laborals Fraternidad Muprespa, continuem treballant per posar a la vostra disposició millores i nous serveis a la nostra extranet de serveis. En aquesta ocasió volem traslladar-vos la següent informació:

Extranet EMPRESES:

  • NOU! Consulta de dades d'afiliació. S'ha implementat un nou servei de consulta de dades d'associació per a empreses. Mitjançant el mateix, els usuaris d'empreses podran consultar les seves dades, així com les tarifes per les quals cotitzen i, el més nou, informació sobre els seus treballadors, inclosa la tarifa d'AT per la qual cotitzen cada un d'ells. La informació de les empreses es mostra agrupada per CIF i en una taula inferior ordenats per província es mostren els CCC que té l'esmentat CIF.
  • NOU! Informe d'evolució de la sinistralitat. S'ha dissenyat un nou informe anomenat Evolució de la sinistralitat, dins de l'àmbit de les anàlisis de sinistralitat. L'informe mostra una anàlisi de l'evolució de la sinistralitat laboral de les empreses en un període mínim de tres anys, mostrant l'estimació dels costos de les mateixes.
  • Millores als informes de Prestacions. S'ha inclòs la possibilitat de sol·licitar els informes de prestacions per CIF, per facilitar la selecció d'empreses que es desitgen incloure als informes.

Extranet COL·LABORADORS:

  • NOU! Consulta de dades d'afiliació. S'ha implementat un nou servei de consulta de dades d'associació de les seves empreses per a col·laboradors. Mitjançant el mateix, els usuaris de tipus col·laborador podran consultar les dades de les empreses de la seva cartera, així com les tarifes per les quals cotitzen i, el més nou, informació sobre els seus treballadors, inclosa la tarifa d'AT per la qual cotitzen cada un d'ells. A aquesta informació s'accedeix des de la consulta de la seva cartera, seleccionant una empresa.
  • NOU! Informe d'evolució de la sinistralitat. S'ha dissenyat un nou informe anomenat Evolució de la sinistralitat, dins de l'àmbit de les anàlisis de sinistralitat. L'informe mostra una anàlisi de l'evolució de la sinistralitat laboral de les empreses de la vostra cartera que seleccioneu en un període mínim de tres anys, mostrant l'estimació dels costos de les mateixes.
  • NOU! Impressió de la vostra cartera d'empreses. S'ha afegit l'opció d'exportar a format PDF o Excel la relació d'empreses de la vostra cartera amb els filtres que seleccioneu.

Esperem que aquestes millores siguin del vostre interès i utilitat.


En cas de no disposar encara d'usuari d'accés a l'extranet de serveis, per procedir a sol·licitar-lo registreu-vos aquí.

Extranet de Col·laboradors:

Extranet d'Empreses:

Extranet de Proveïdors:

 Servei d'atenció telefònica per obtenir informació, comunicar incidències, etc.

 Coneixeu tots els serveis que Fraternidad Muprespa posa a la vostra disposició a través de la seva web corporativa i extranet.


"La vostra mútua - Qualitat i Servei, 365 dies a l'any"
Portal clàssic
MCSS nº 275 - © Fraternidad-Muprespa 2017