fraternidad.com
Urgencias: 900269269
Tornar

BAIXEU-VOS ELS NOUS FONS D'ESCRIPTORI I ESTALVIS DE PANTALLA GRATUÏTS SOBRE DIVERSITAT BIOLÒGICA

29/06/2010, Fraternidad-Muprespa, Àrea web i disseny
 

Novament ens plau d'informar-vos que des del nostre web corporatiu, que serveix com a punt de trobada diari de milers de professionals i empreses, continuem col·laborant i difonent el missatge de la iniciativa que ja vam emprendre el febrer del 2010. I per a això, durant el pròxim període, farem ús d'un NOU CONJUNT de les ja habituals imatges que acompanyen el web, així com de la resta de productes electrònics disponibles a través d'aquest (estalvis de pantalla i fons d'escriptori); amb aquestes noves imatges volem mostrar-vos un altre grup d'espècies en risc d'extinció, aquesta vegada pertanyents a la zona geogràfica d'Àsia i Oceania.

Des de Fraternidad Muprespa esperem que aquestes imatges serveixin perquè tota aquella persona que les vegi prengui un segon de consciència sobre la realitat del nostre planeta i reflexioni sobre les petites accions del dia a dia amb què pot ajudar a millorar-lo.

La diversitat biològica és vida

La diversitat és la nostra vida

2010 Año Internacional de la Diversidad Biológica - Fraternidad Muprespa - Mutua de accidentes de Trabajo y Enfermedades profesionales

Us convidem a informar-vos, a reflexionar i a divulgar aquest missatge.


CELEBRANT 2010

FM PARTICIPA...

ESPÈCIES EN RISC ¡NOU!

RECUR - S.O.S. NOUS FONS I ESTALVIS DE PANTALLA!

"La seva mútua - Qualitat i servei, 365 dies l'any"
Portal clàssic
MCSS nº 275 - © Fraternidad-Muprespa 2017