fraternidad.com
Urgencias: 900269269
Tornar

PRÒXIMA VISITA D'AUTORITATS A L'EXPOSICIÓ "TREBALL I SALUT. DES DE LA PROTECCIÓ A LA PREVENCIÓ" SITUADA A GRANADA

01/07/2010, Fraternidad-Muprespa, Dpt. Prevenció AT i MP

Per al proper dia 5 de juliol està prevista la visita a l'Exposició "Treball i Salut. Des de la protecció a la prevenció", actualment instal·lada al Parc de les Ciències de Granada, de Maravillas Rojo, secretària general d'Ocupació del Ministeri de Treball i Immigració i de la directora general de Seguretat i Salut en el Treball de la Conselleria d'Ocupació de la Junta d'Andalusia, Esther Azorit Jiménez.

Acompanyarà la visita Concepció Pasqual Lizana, directora de l'INSHT, i el comissari de l'Exposició, Emilio Castejón, així com una representació de la mútua Fraternidad Muprespa, formada pel director territorial d'Andalusia, Manuel Luque Berlanga, la directora de Prevenció d'AT i MP, Mª del Mar Morales, i el president i la directora de la Fundació Francisco Largo Caballero, organitzadors de la mostra que recorrerà diverses ciutats espanyoles durant els pròxims mesos.

També es visitarà el Pavelló de la Prevenció instal·lat permanentment al Parc de les Ciències i els organitzadors assistiran a la roda de premsa convocada a aquest efecte.

L'Exposició va ser inaugurada a Granada el passat dia 11 de maig i es clausurarà a la darreria del proper mes de setembre a l'esmentada ciutat per instal·lar-se a la ciutat d'Albacete.


Treball i Salut - Des de la protecció a la prevenció - Parc de les Ciències - Fundació F. Largo Caballero


Dades de l'esdeveniment:

Motiu:
VISITA D'AUTORITATS A L'EXPOSICIÓ
Data:
Dilluns, 5 de juliol del 2010.
Lloc:
Av. de la Ciencia, s/n, 18006. Granada.

 Tríptic de presentació de l'exposició

Anar al web del Parc de les Ciències

"La vostra Mútua - Qualitat i servei, 365 dies a l'any"
Portal clàssic
MCSS nº 275 - © Fraternidad-Muprespa 2017