fraternidad.com
Urgencias: 900269269
Tornar

JORNADA A ZAMORA DE FRATERNIDAD MUPRESPA, TGSS I INSS, SOBRE SERVEIS I APLICACIONS WEB PER A COL·LABORADORS I MUTUALISTES.

22/03/2011, Fraternidad-Muprespa, Dir. provincial de Zamora

La Mútua ha celebrat a Zamora, el passat 17 de març, una Jornada de presentació dels serveis i les aplicacions web de Fraternidad Muprespa per als col·laboradors i mutualistes, organitzada per la Sra. Carmen Rueda, directora provincial de Zamora.

La jornada va comptar amb una gran afluència de públic que va atendre amb gran interès totes les presentacions i en què va quedar patent l'alineament clar entre els missatges de l'extranet de la Seguretat Social i la de Fraternidad Muprespa.

Per part del Ministeri hi van participar el director provincial de la TGSS i de l'INSS Sr. José Luis Gómez Rodríguez i el responsable de xarxa Sr. Serafín Crespo González exposant la seu electrònica de la Seguretat Social.

Respecte als serveis i les aplicacions web de Fraternidad Muprespa van participar el sotsdirector gral. de Sistemes d'Informació Sr. Pedro Serrera Cobos i el director del Departament Mutual Sr. Sergi Frontons Isern. Finalment, i parlant de les noves prestacions de la MATEPSS va intervenir el Sr. Julio Santos Palacios en la seva qualitat de director de Relacions amb la Xarxa.

Jornada a Zamora per als nostres col·laboradors i mutualistes: Presentació dels serveis i les aplicacions web de Fraternidad Muprespa


UBICACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

PROGRAMA DE L'ESDEVENIMENT

"La vostra Mútua - Qualitat i Servei, 365 dies l'any"
Portal clàssic
MCSS nº 275 - © Fraternidad-Muprespa 2017