fraternidad.com
Urgencias: 900269269
Tornar

S'HA CELEBRAT A TENERIFE UNA JORNADA DIVULGATIVA PER A COL·LABORADORS I EMPRESES ASSOCIADES

29/04/2011, Fraternidad-Muprespa, Dep. de Comunicació i Servei a associats

Fraternidad Muprespa, en la seva Direcció Provincial de Santa Cruz de Tenerife, va celebrar el dia 25 d'abril del 2011 una jornada informativa on hi van participar col·laboradors i empreses associades.

L'esmentada jornada va ser presentada pel director provincial, Álvaro Morales Almenara, i va ser moderada pel president del Col·legi de Graduats Socials de Santa Cruz de Tenerife, el Sr. Pedro J. Hernández Reverón. Els temes tractats en la jornada de referència van resultar molt interessants per a tots els professionals assistents, participant de manera general en els debats que es van obrir a cada una de les ponències.

En primer lloc, el nostre company Julio Santos, director de Relacions amb la Xarxa, va exposar tot el relacionat amb les noves prestacions que gestionen les MATEPSS.

A continuació va intervenir Pedro Varona, tècnic de Prevenció, explicant la Campanya Bonus 2010 i les facilitats que aporta la nostra pàgina web per a la tramitació de l'esmentada bonificació (bonus).

Juliol Santos va concloure el torn de ponències de la jornada, incentivant a l'ús de la nostra extranet als nostres col·laboradors i empreses, exposant les noves tramitacions possibles a través de dita extranet, com ara incidències de pagament delegat, tramitacions de risc d'embaràs o lactància, pagament directe, obtenció de proves diagnòstiques per part dels nostres pacients, etc.

Finalment, Álvaro Morales Almenara va tancar l'acte agraint al nombrós públic la seva assistència i manifestant la intenció de continuar fent esdeveniments d'aquest tipus amb el suport del Col·legi de Graduats Socials i altres institucions, citant tots els assistents a futures ocasions.

JORNADA DE DIVULGACIÓ CAMPANYA BONUS 2010 A TENERIFE


"La vostra Mútua - Qualitat i servei, 365 dies l'any"
Portal clàssic
MCSS nº 275 - © Fraternidad-Muprespa 2017