fraternidad.com
Urgencias: 900269269
Tornar

S'HA CELEBRAT A PALÈNCIA UNA JORNADA DIVULGATIVA PER A EMPRESES I COL·LABORADORS DE FRATERNIDAD MUPRESPA

10/05/2011, Fraternidad-Muprespa, Dep. de Comunicació i Servei a associats

Ahir dia 9 de maig Fraternidad Muprespa va celebrar a Palència una Jornada en col·laboració amb l'INSS i el Col·legi Oficial de Graduats Socials.

Es va celebrar a l'Hotel Castilla Vieja de Palència amb una gran assistència de públic.

Per a la difusió de la jornada es va utilitzar exclusivament el correu electrònic i la xarxa social Facebook, prescindint de la impressió en paper i les invitacions d'impremta.

La presentació de la Jornada va ser a càrrec d'Esther Urraca Fernández, Presidenta del Col·legi de Graduats Socials de Palència, que va agrair a Fraternidad Muprespa la invitació.

En finalitzar la seva intervenció va donar pas a la presentació dels Serveis Extranet per a Col·laboradors i Empreses. Va realitzar l'exposició Javier Saldaña Arroyo, Director Provincial de Fraternidad Muprespa a Palència.

Posteriorment va començar una taula rodona sobre les "Noves Prestacions a càrrec de les Mútues d'Accident de Treball" en la qual hi van participar Angel Herrero Asenjo, Subdirector Provincial d'Incapacitats del INSS, que va fer una exposició sobre la prestació per cessació dels treballadors autònoms, la prestació per risc d'embaràs i lactància i la nova prestació per a pares amb fills que pateixen malalties greus, a la qual van respondre amb els seus comentaris, Julio Santos Palacios, Director del Departament de Relacions amb la Xarxa de Fraternidad Muprespa, i Jesús Francisco Fernández Durántez, Vicepresident del Col·legi de Graduats Socials de Palència.

Va clausurar la Jornada la Directora Provincial de l'INSS i TGSS de Palència Lourdes Maté Barbero amb paraules d'agraïment cap a Fraternidad Muprespa.

Jornada de divulgació mútua Fraternidad Muprespa Palència

"La seva Mútua - Qualitat i Servei, 365 dies a l'any"
Portal clàssic
MCSS nº 275 - © Fraternidad-Muprespa 2017