fraternidad.com
Urgencias: 900269269
Tornar

PUBLICAT EL NOU NÚMERO DE LA REVISTA "LA MÚTUA" - NÚMERO 23

16/05/2011, Fraternidad-Muprespa, Dep. de Comunicació i Servei a associats

En aquest nou número de la revista La Mútua, en la seva nova etapa sobre suport digital, abordem un tema tan candent com és EL PAPER DE LES MÚTUES EL SEGLE XXI.

S'està debatent en aquests dies la reforma de la negociació col·lectiva, en la qual la figura de les mútues té un paper destacat.

Des de Fraternidad Muprespa, anticipant-nos a aquesta situació, ens ha semblat interessant recollir els punts de vista dels diferents protagonistes:

  • L'Associació de Mútues d'Accidents (AMAT) a través del seu director gerent Pedro Pablo Sanz Casado.
  • Experts en dret del treball i seguretat social com són els catedràtics Juan Vicente López Gandía i José Luis Tortuero Plaza.
  • Les nostres empreses associades per mitjà de José María de Bona Numancia, subdirector de Prevenció Laboral i Acció Social d'Iberia.
  • I dels grups sindicals a través de Pedro Linares Rodríguez al seu article els "Sindicats amb la reforma de les mútues: una assignatura pendent".

A l'Observatori documental oferim l'article del nostre professional en fisioteràpia, Matías Conde Quintero, sobre la teràpia per làser de baixa potència i la seva aplicació clínica.

Acompanyant aquest número ens ha semblat interessant incloure diversos gravats del LLIBRE DELS OFICIS fets per Jost Amman i pertanyents a l'edició facsímil de la primera llatina Fráncfort del Meno de l'any 1568, que es troba a la Biblioteca Nacional d'Espanya.

Esperem que us agradi.

Revista La Mútua número 23


VEGEU EL NOU NÚMERO DE LA REVISTA

SUBSCRIGUEU-VOS A LA REVISTA "LA MÚTUA"

«La vostra Mútua - Qualitat i servei, 365 dies l'any»
Portal clàssic
MCSS nº 275 - © Fraternidad-Muprespa 2017