fraternidad.com
Urgencias: 900269269
Tornar

S’HA CELEBRAT UNA JORNADA INFORMATIVA SOBRE ENVELLIMENT I TREBALL ORGANITZADA PER FRATERNIDAD MUPRESPA A TENERIFE

02/12/2011, Fraternidad-Muprespa, Dep. de Comunicació i Servei a associats

Fraternidad Muprespa, junt amb la Inspecció de Treball i Seguretat Social i el Govern de les Canàries, va organitzar el 30 de novembre passat una jornada informativa sobre la repercussió i efectes que pot ocasionar l'envelliment en l'àmbit laboral.

La jornada es va celebrar a l'Institut Canari de Seguretat Social i va tenir una gran acceptació per part dels assistents: experts en matèries de salut, prevenció i temes laborals i sindicals, així com responsables i directius empresarials.

La Llei 27/2011, d'1 d'agost, sobre actualització, adequació i modernització del sistema de Seguretat Social, preveu el retard de l'edat de jubilació dels 65 a 67 anys; per això, és precís conscienciar els actors sobre els efectes que l'augment d'edat pot ocasionar en la prevenció, absentisme i condicions laborals. Els eixos fonamentals sobre els quals s'han de basar les polítiques de prevenció per a aquest col·lectiu han de respondre a aspectes concrets com ara: adequació i determinació dels llocs de treball que són adequats; prevenció específica sobre les condicions laborals que al seu torn prevegin el col·lectiu afectat; comportament d'aquests grups en la incapacitat temporal.

Si es desitja que la prolongació de la vida laboral no afecti en la salut del treballador, és precís intervenir de manera ràpida, segura i continuada, conèixer les peculiaritats habituals dels treballadors i aplicar mesures preventives adequades a la seva situació.

S'HA CELEBRAT A TENERIFE UNA JORNADA SOBRE ENVELLIMENT I TREBALL

"La vostra Mútua - Qualitat i servei, 365 dies l'any"
Portal clàssic
MCSS nº 275 - © Fraternidad-Muprespa 2017