fraternidad.com
Urgencias: 900269269
Tornar

LA MÚTUA FRATERNIDAD-MUPRESPA HA CELEBRAT A SEVILLA UNA JORNADA SOBRE EL SISTEMA XARXA APLICAT AL RÈGIM AGRARI

12/04/2012, Fraternidad-Muprespa, Dept. de Relacions amb associats i Comunicació

El passat divendres 30 de març, ASAJA, la Tresoreria General de Seguretat Social, la Universitat de Sevilla i Fraternidad-Muprespa van celebrar una Jornada sobre el Sistema Xarxa aplicat al Règim Agrari.

La benvinguda va ser a càrrec de la Sra. Milagros Martín López, degana de la Facultat de Ciències del Treball. La presentació i la moderació de l'acte va ser a càrrec de la Sra. Lola Jariego Oyola, directora provincial de Fraternidad-Muprespa a Sevilla i la Sra. Esmeralda Benítez Márquez, responsable de Relacions Laborals d'ASAJA Sevilla.
Hi van actuar com a ponents el Sr. Ricardo Gutierrez Sousa i el Sr. Carlos Pelayo Benavente, responsable d'Atenció a l'Usuari i cap de la Unitat de la TGSS respectivament.

En aquest acte es van tractar els aspectes fonamentals sobre la integració del Règim Agrari en el Sistema Xarxa i, amb això, es va suscitar un gran participació i debat per part dels assistents.

La jornada va ser clausurada per la Sra. Sonia Medrano Pascual, directora territorial de Fraternidad-Muprespa a Andalusia.

LA MÚTUA FRATERNIDAD-MUPRESPA HA CELEBRAT A SEVILLA UNA JORNADA SOBRE EL SISTEMA XARXA APLICAT AL RÈGIM AGRARI

"La vostra Mútua - Qualitat i servei, 365 dies l'any"
Portal clàssic
MCSS nº 275 - © Fraternidad-Muprespa 2017