fraternidad.com
Urgencias: 900269269
Tornar

LA MÚTUA FRATERNIDAD MUPRESPA HA CELEBRAT A BURGOS UNA JORNADA SOBRE ELS ASPECTES CRÍTICS DE LA REFORMA DEL MERCAT LABORAL

18/04/2012, Fraternidad-Muprespa, Dept. de Relacions amb associats i Comunicació

El 17 d'abril passat la Mútua Fraternidad Muprespa va celebrar, junt amb el Col·legi Oficial de Graduats Socials de Burgos, una jornada informativa sobre "Els aspectes crítics del Reial decret llei 3/2012, de mesures urgents per a la reforma del mercat laboral".

El president del Col·legi de Graduats Socials de Burgos, el Sr. Antonio Marañón, va fer la presentació de la jornada, que va prosseguir amb les ponències sobre "La contractació i flexibilitat interna en la Llei de reforma del mercat laboral" a càrrec del Sr. Antonio Sempere, catedràtic de Dret del Treball de la Universitat Rey Juan Carlos, i "Qüestions polèmiques entorn de la nova regulació dels comiats" a càrrec de l'Excma. Sra. María Luisa Segoviana, magistrada de la Sala Social del Tribunal Suprem.

Les dues ponències van resultar de gran interès per als presents, i el Sr. Julio Santos, director del Departament de Relacions amb la RED, va moderar el debat, que es va suscitar després.

Va clausurar la jornada la Sra. Carolina de Miguel, directora provincial de Burgos, que va agrair a tots els presents la seva assistència a l'esdeveniment, al Col·legi de Graduats Socials la seva disposició per a l'organització de la jornada, i va assenyalar el compromís de convertir-nos en la Mútua de referència.

La convocatòria va ser tot un èxit, atesa l'enorme participació d'empresaris, col·laboradors i institucions més importants de la província.

LA MÚTUA FRATERNIDAD MUPRESPA HA CELEBRAT A BURGOS UNA JORNADA SOBRE ELS ASPECTES CRÍTICS DE LA REFORMA DEL MERCAT LABORAL

«La vostra Mútua - Qualitat i servei, 365 dies l'any»
Portal clàssic
MCSS nº 275 - © Fraternidad-Muprespa 2017