fraternidad.com
Urgencias: 900269269
Tornar

LA MÚTUA FM, A JAÉN, HA COL·LABORAT EN LA "SETMANA DE LA SEGURETAT, MEDI AMBIENT I RESPONSABILITAT SOCIAL" A L'EMPRESA VALEO ILUMINACIÓN

12/06/2012, Fraternidad-Muprespa, Dept. de Relacions amb associats i Comunicació

La Direcció Provincial de Fraternidad Muprespa, a Jaén, ha col·laborat en la "Setmana de la seguretat, medi ambient i responsabilitat social" a l'empresa VALEO ILUMINACIÓN, SA de Martos (Jaén), celebrada del 4 al 8 de juny del 2012.

Fraternidad Muprespa ha participat en els tallers de conscienciació i sensibilització d'"Higiene industrial", "Primers auxilis", i en els de "Prevenció d'accidents in itinere" impartits per la tècnica de prevenció Elena Cano García i l'ATS María Luisa Jaén Expósito.

El director provincial, el Sr. Ángel Gilabert Ruiz, va participar el 8 de juny passat en la clausura, on el director general de VALEO ILUMINACIÓN, SA, el Sr. Ángel de la Torre, va agrair la col·laboració a tots els participants i a les autoritats presents a l'acte: la Sra. Irene Sabalete, delegada d'Ocupació de la Junta d'Andalusia a Jaén, i el Sr. Manuel Consuegra, regidor de l'Ajuntament de Martos.

LA MUTUA FM EN JAÉN, HA COLABORADO EN LA ''SEMANA DE LA SEGURIDAD, MEDIO AMBIENTE Y RESPONSABILIDAD SOCIAL'' EN LA EMPRESA VALEO ILUMINACIÓN

"La vostra Mútua - Qualitat i servei, 365 dies l'any"
Portal clàssic
MCSS nº 275 - © Fraternidad-Muprespa 2017