fraternidad.com
Urgencias: 900269269
Tornar

LA MÚTUA FRATERNIDAD MUPRESPA HA CELEBRAT A L'ALFÀS DEL PI UNA JORNADA SOBRE LA REFORMA LABORAL I EL CONTROL DE L'ABSENTISME: EL PAPER DE LES MÚTUES

18/06/2012, Fraternidad-Muprespa, Dept. de Relacions amb associats i Comunicació

El 14 de juny passat Fraternidad Muprespa va celebrar al Centre Social de la Platja de l'Albir, a L'Alfàs del Pi (Alacant) una jornada informativa sobre "La Reforma laboral 2012 i el control de l'absentisme: el paper de les mútues".

De la seva obertura i presentació es va ocupar el Sr. Manuel Gálvez Llorens, president de COEMPA (Associació de Comerciants i Empresaris de L'Alfàs).

L'acte va prosseguir amb la interessant ponència del Sr. Julio Santos Palacios, director del Departament de Relacions amb la RED de Fraternidad Muprespa, després de la qual es va obrir un debat en què els assistents van tenir l'ocasió d'intervenir i preguntar als ponents les qüestions que més els inquietaven.

Van assistir a la jornada importants empresaris de la zona i representants de diferents assessories laborals.

Per acabar, va clausurar la jornada el Sr. Víctor José Saz Sánchez, director provincial d'Alacant, qui va agrair a tots els presents la seva assistència i interès.

LA MUTUA FRATERNIDAD-MUPRESPA HA CELEBRADO EN L'ALFÁS DEL PÍ, UNA JORNADA SOBRE LA REFORMA LABORAL Y EL CONTROL DEL ABSENTISMO: EL PAPEL DE LAS MUTUAS

"La vostra Mútua - Qualitat i servei, 365 dies l'any"
Portal clàssic
MCSS nº 275 - © Fraternidad-Muprespa 2017