fraternidad.com
Urgencias: 900269269
Tornar

LA MÚTUA FM PRESENTA ELS RESULTATS DE L'ENQUESTA FETA AMB MOTIU DE LA CELEBRACIÓ DEL DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT

20/06/2012, Fraternidad-Muprespa, Dept. de Relacions amb associats i Comunicació

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient del 5 de juny passat, Fraternidad Muprespa, al seu portal web corporatiu, ha inclòs dues enquestes amb els temes i resultats següents:

ENERGIA SOSTENIBLE TAMBÉ A LES EMPRESES

Aquest any 2012 està declarat per l'Assemblea General de les Nacions Unides "Any Internacional de l'Energia Sostenible per a tots", i la majoria de les persones que han participat en l'enquesta tenen clar el concepte d'energia sostenible.

L'«energia sostenible» és aquella energia que es produeix i s'usa de manera que doni suport a llarg termini al desenvolupament humà en l'àmbit social, econòmic i ecològic.

REDUINT EL CONSUM DE RECURSOS NATURALS ENTRE TOTS

Gràcies a la vostra participació, coneixem que el 41% de les empreses ha implantat una política de reducció del consum de recursos naturals, de manera que es redueix l'ús de paper o s'utilitza de manera responsable l'aigua i l'electricitat.

Col·laborem entre tots per tal que als centres de treball els nostres hàbits responsables amb el medi ambient se sumin i augmentin l'esmentat percentatge.


Us agraïm el temps que heu dedicat a emplenar les enquestes i us convidem a participar en futures ocasions.

MEDI AMBIENT

QUÈ ENTENEU PER ENERGIA SOSTENIBLE?

SABEU SI LA VOSTRA EMPRESA HA IMPLANTAT UNA POLÍTICA DE REDUCCIÓ DE CONSUM DE RECURSOS NATURALS (PAPER, AIGUA, ELECTRICITAT...)?

"La vostra Mútua - Qualitat i servei, 365 dies l'any"
Portal clàssic
MCSS nº 275 - © Fraternidad-Muprespa 2017