fraternidad.com
Urgencias: 900269269
Tornar

LA MÚTUA FRATERNIDAD MUPRESPA, EN COL·LABORACIÓ AMB EL COL·LEGI OFICIAL DE GRADUATS SOCIALS DE LLEIDA, HAN CELEBRAT UNA JORNADA INFORMATIVA

04/07/2012, Fraternidad-Muprespa, Dept. de Relacions amb associats i Comunicació

El dilluns 2 de juliol passat, la Mútua Fraternidad Muprespa, en col·laboració amb el Col·legi Oficial de Graduats Socials de Lleida, van celebrar una jornada informativa titulada "La redacció final de la reforma laboral 2012".

L'acte va començar amb la intervenció de la Sra. Montserrat Cerqueda Serrando, vocal-delegada per Lleida de l'Il·lustre Col·legi de Graduats Socials de Barcelona. Després de la presentació, va donar la paraula al Sr. Abel Cabrerizo Extremera, director de Relacions amb els Associats i Comunicació, que va exposar una ponència sobre la perspectiva passada i present de Fraternidad Muprespa i la seva visió sobre el futur de la mútua.

A continuació, el Sr. Antonio Benavides Vico, membre del Cos Superior d'Inspectors de Treball i Seguretat Social de Barcelona, va analitzar els canvis i mesures de la reforma laboral, i va concloure que aquesta reforma "està pensada per evitar comiats i no per crear ocupació".

Va clausurar la jornada el Sr. Carlos Sáez de Juan, director territorial Nord-est, el qual va agrair la presència al nombrós grup d'assistents que van acudir a l'acte, entre ells el col·lectiu de graduats socials, assessors i empresaris.

LA MÚTUA FRATERNIDAD MUPRESPA, EN COL·LABORACIÓ AMB EL COL·LEGI OFICIAL DE GRADUATS SOCIALS DE LLEIDA, HAN CELEBRAT UNA JORNADA INFORMATIVA

"La vostra Mútua - Qualitat i servei, 365 dies l'any"
Portal clàssic
MCSS nº 275 - © Fraternidad-Muprespa 2017