fraternidad.com
Urgencias: 900269269
Tornar

AULA PREVENCIÓ, L'OFERTA EDUCATIVA EN LÍNIA PER A LA PREVENCIÓ D'ACCIDENTS DE TREBALL

30/09/2013, Fraternidad-Muprespa, Dept. de Relacions amb associats i Comunicació

L'Aula Prevenció és la proposta en línia de Fraternidad-Muprespa per a la prevenció d'accidents de treball. Amb una metodologia d'aprenentatge validada per la Universitat de Girona, posem a la vostra disposició una àmplia oferta de més de 50 mòduls educatius accessibles sense necessitat de coneixements informàtics.


Ana i Javier, els nostres tutors virtuals, mantindran la vostra atenció al llarg de tota la unitat mitjançant preguntes, jocs i animacions, la qual cosa us permetrà, a més d'aprendre, recordar millor els continguts.


Un cop inscrits en Aula Prevenció, vegeu els cursos disponibles, accediu al que més us interessi, enceneu els altaveus i deixeu-vos assessorar per Ana i Javier. Ells avaluaran la vostra actuació mitjançant preguntes al llarg del mòdul i amb un test final que haureu de superar per obtenir la certificació d'haver realitzat l'activitat.


Aula Prevenció és d'accés privat i gratuït per a tots els treballadors protegits per Fraternidad-Muprespa.
A més a més, si sou empresaris associats a la nostra Mútua, la podeu utilitzar com a eina de suport a la formació professional per a l'ocupació, vinculada a l'activitat de l'empresa, d'acord amb l'article 23.3 de l'Estatut dels treballadors.
Per disposar de més informació sobre la nostra proposta educativa, el catàleg de cursos i com funcionen, posem a la vostra disposició una demostració explicativa. Demostració Aula Prevenció.
Estem convençuts que la nostra Aula Prevenció us resultarà de gran ajuda per evitar riscos al lloc de treball, i que Ana i Javier seran un suport magnífic per a vosaltres.

 


"La vostra Mútua - Qualitat i servei, 365 dies l'any"
Portal clàssic
MCSS nº 275 - © Fraternidad-Muprespa 2017