Actualidad Laboral F-M

Actualitat Laboral F-M

Assessors, empreses mutualistes, pacients i treballadors, són col·lectius de vital importància per a Fraternidad-Muprespa. En el nostre interès constant per millorar, hem elaborat aquest butlletí amb el qual pretenem oferir informació atractiva d’actualitat jurídica, econòmica, legislativa i laboral.

Hem substituït el tradicional butlletí mensual InForm@, que hem publicat ininterrompudament des del febrer del 2011, per la nova newsletter Actualitat Laboral. 

Cada dilluns us acompanyarem amb uns breus minuts de lectura, per explicar-vos les principals novetats d’interès de la setmana als vostres despatxos i llocs de treball.

En tot moment podreu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les dades de caràcter personal que ens vau facilitar. Si no voleu rebre més comunicacions en el futur, si us plau, feu clic aquí: No vull rebre més comunicacions de Fraternidad-Muprespa.

Esperem que sigui d’utilitat i que pugueu compartir-lo amb els contactes als quals us sembli que pugui resultar d’interès. Subscriviu-vos-hi!

 

 

Subscriure’s a Actualitat Laboral F-M

Descarrega butlletí més recent