Defensora del mutualista

Amb l’objectiu de satisfer i millorar la qualitat en el servei, Fraternidad-Muprespa compta amb la figura del defensor del mutualista des del començament del 2011. La seva funció: atendre, canalitzar i donar resposta a les possibles queixes i reclamacions dels nostres clients.

 

Esquema del defensor del mutualista

 

Actua amb independència i imparcialitat respecte a les parts, amb total autonomia quant als criteris i les directrius a aplicar en l’exercici de les seves funcions.

A més, el defensor del mutualista fa recomanacions i elabora propostes de millora d’atenció a les diverses unitats responsables de la gestió.

Fraternidad-Muprespa ha fet un pas més i ha establert una Política de tractament de queixes i reclamacions. Així mateix s'ha implantat i certificat un sistema de gestió de satisfacció del client conforme a la Norma UNE-ISO 10002:2015 per garantir la millora contínua en la gestió del tractament de les queixes i reclamacions.

Per contactar amb l’Oficina del Defensor del Mutualista, posem a la vostra disposició diferents canals i, en qualsevol cas, per a més agilitat en el tràmit, és important que ens proporcioneu les dades següents: nom i cognoms, DNI, raó social i CIF de la vostra empresa, telèfon de contacte i adreça electrònica.

Els canals són els següents:

  • Presencialment a qualsevol de les oficines de l’entitat o a l’Oficina del Defensor del Mutualista, situada a la plaça de Cánovas del Castillo, 3, 28014 Madrid. 
  • Per correu electrònic: defensormutualista@fraternidad.com
  • A través del formulari de contacte de la pàgina web.
  • A través de l’Oficina Virtual de Reclamacions: www.ovrmatepss.es/virtual
  • Per correu postal a qualsevol centre de la Mútua.  

Si voleu saber l’estat en què es troba la vostra queixa o reclamació, podeu contactar amb nosaltres a través de l’adreça electrònica Clic aquí per mostrar email.

 

¿Us ha resultat útil aquest contingut?
(reset)
¡Gràcies pel vostre vot!

Points: -8