Mi Frater Paciente ® Aplicació per a dispositius mòbils

Fraternidad-Muprespa posa a disposició dels seus treballadors protegits l’app Mi Frater Paciente ®, una aplicació multidispositiu que porta als dispositius mòbils, tant tauletes tàctils com telèfons intel·ligents de les principals plataformes (iOS i Android), funcionalitats molt interessants per als nostres pacients, entre d’altres:

 • Consulta de les assistències mèdiques del pacient.
 • Visualització d’imatges mèdiques de proves diagnòstiques realitzades.
 • Baixada de documentació dels processos mèdics del pacient: comunicats mèdics, informes de proves diagnòstiques, consentiments informats, etc.
 • Tramesa a Fraternidad-Muprespa de documentació relacionada amb el procés mèdic del pacient (comunicats mèdics, justificants, etc.).
 • Consulta de les pròximes cites mèdiques del pacient en algun dels nostres centres assistencials.
 • Bústia personal de l’usuari, a través de la qual el pacient podrà consultar els missatges i la documentació que des de Fraternidad-Muprespa li fem arribar (informes mèdics, qüestionaris de sol·licitud d’assistència, etc.).
 • Cercador de centres de Fraternidad-Muprespa, que permet localitzar el centre de la nostra Mútua més proper a la ubicació del pacient.
 • Obtenció del certificat de retencions i ingressos a compte de l’IRPF, així com la consulta de la informació econòmica de les prestacions econòmiques percebudes.
 • Contingut audiovisual per a la promoció de la salut personalitzat en funció la patologia del pacient: Guies d’exercicis de mobilitat i tallers de salut (atenció plena, maneig de l’estrès, etc.).
 • Obtenció immediata del justificant d’assistència de totes les cites mèdiques realitzades en centres de Fraternidad-Muprespa.
 • Confirmació de l’arribada a la cita mèdica al centre assistencial utilitzant Mi Frater Paciente als nostres punts d’atenció digital.
App Mi Frater Paciente

 

Mi Frater Paciente està disponible a Apple Store

 

Mi Frater Paciente està disponible a Google Play

Els nostres pacients poden consultar mitjançant la tauleta Apple iPad, amb la tauleta o l’smartphone Android o amb el telèfon Apple iPhone la relació dels processos assistencials que han tingut a Fraternidad-Muprespa, a més de visualitzar directament al dispositiu les imatges mèdiques de les RX realitzades,  els informes amb els resultats de les analítiques de sang, la medicació que va ser prescrita pel servei mèdic en cada consulta realitzada i molta més informació relacionada amb les assistències mèdiques rebudes als nostres centres.

L’aplicació disposa d’una zona d’accés lliure en la qual està disponible l’opció Xarxa de centres, que  posa a disposició dels nostres pacients una potent eina perquè puguin localitzar la ubicació del centre assistencial de Fraternidad-Muprespa més proper.

 

 

Baixades

Mi Frater Paciente ® està disponible a les botigues d’aplicacions Google Play i Apple Store i es pot baixar de manera lliure i gratuïta. Us podeu baixar l’aplicació des dels enllaços següents:

 

Sol·licitar clau d’accés

Els treballadors protegits per Fraternidad-Muprespa han de disposar d’un usuari actiu de Mi Frater Paciente per poder gaudir de totes les funcionalitats de l’app. Els treballadors que no disposin d’usuari poden activar-lo de forma immediata emplenant el formulari de sol·licitud d’accés des de l’aplicació (accediu a “Iniciar sessió” i “Sol·licitar usuari”).

Portal del pacient

És un servei que permet, als treballadors protegits que hagin tingut algun procés assistencial a Fraternidad-Muprespa, consultar-ne la informació a través d’Internet, amb totes les garanties de seguretat i confidencialitat de les dades.

Portal del pacient
¿Us ha resultat útil aquest contingut?
(reset)
¡Gràcies pel vostre vot!

Points: 14