Mutua Fraternidad-Muprespa

Fem servir galetes per garantir el funcionament correcte del nostre portal web, millorar-ne la seguretat i obtenir una eficàcia i una personalització superiors dels serveis que oferim als usuaris. Si continueu navegant o premeu el botó "ACCEPTAR", considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació a la nostra POLÍTICA DE GALETES.

Voleu que el navegador recordi la decisió de rebutjar l'ús de galetes?
Si decidiu que el sistema recordi la vostra preferència, la galeta que emmagatzema aquesta informació es quedarà a l'ordinador de manera permanent.


GALERIA VIRTUAL "ACCIDENTS I PREVENCIÓ. CARTELLS ESPANYOLS DEL SEGLE XX."

Amb motiu de l’exposició itinerant "ACCIDENTS I PREVENCIÓ. CARTELLS ESPANYOLS DEL SEGLE XX", que Fraternidad-Muprespa va portar a terme a diferents punts de la geografia espanyola i arran de la seva acollida (així com de la publicació amb el mateix nom editada durant el 75è aniversari de la Mútua), Fraternidad-Muprespa posa de nou a la vostra disposició el material d’aquesta exposició. En aquest cas, us oferim una galeria virtual a través de la qual podreu gaudir d’aquesta recopilació de cartells sobre l’àmbit de la prevenció.

Per accedir a la galeria únicament haureu de clicar amb el ratolí sobre l’enllaç habilitat a aquest efecte ’en la imatge de portada que apareix més avall en aquesta mateixa pàgina. En entrar a la galeria podreu visitar les diverses sales, que es troben agrupades en les categories següents:

  • Malalties
  • El camp i la ciutat
  • Mutualitats Laborals
  • Informació i Protecció
  • Prevenció
  • Icones

Una vegada dins d’una d’aquestes sales, podreu moure-us-hi i veure els diferents cartells que la componen (en grups de nou) mitjançant la barra de navegació (botons d’inici, Anterior, Següent i Fi). I per accedir a l’ampliació d’un cartell així com a la seva fitxa tècnica, només haureu de prémer sobre el cartell en qüestió.


GALERIA VIRTUAL "ACCIDENTS I PREVENCIÓ. CARTELLS ESPANYOLS DEL SEGLE XX."
ACCEDIR A LA GALERIA VIRTUAL
ACCEDIR A LA GALERIA VIRTUAL
75è Aniversari. Fraternidad-Muprespa
Millorant any rere any.Requisits tècnics:

Per visualitzar la galeria virtual correctament cal:
  • Disposar com a mínim d'una connexió ADSL domèstica, ja que en cas contrari la càrrega i la visualització no es faran en condicions normals.
  • Tenir instal·lada una versió d'Internet Explorer superior a la 5.5 o el reproductor Flash media player necessari.
subir