Garantia Madrid

L’identificatiu Garantia Madrid és un certificador que acredita el compromís dels comerços, les empreses, les indústries, els autònoms i les entitats del tercer sector de la Comunitat de Madrid amb la prevenció i la minimització dels riscos provocats per la COVID-19.

Per a això, l’àrea de Madrid Excel·lent de la Fundació Madrid per la Competitivitat ha desenvolupat un estàndard que recull tant les mesures en matèria de prevenció emeses per les autoritats pertinents com d’altres d’internacionals o sectorials prescrites que han de ser seguides per les organitzacions.

L’estàndard inclou mesures sobre salut i seguretat d’empleats, clients i personal aliè a les organitzacions, mesures d’higienització, gestió de residus i mesures de formació, entre d’altres, tot alineat amb els plans de contingència i sostenibilitat de l’empresa.

Fraternidad-Muprespa ha aconseguit l’identificatiu de mesures de compliment, el qual certifica el compromís de la nostra Mútua amb les mesures de prevenció dictades per les autoritats pertinents davant la COVID-19.

Cada identificatiu té associat un codi QR que permet a qualsevol persona revisar la fitxa de la Mútua i obtenir informació de les mesures adoptades amb tota transparència.

¿Us ha resultat útil aquest contingut?
(reset)
¡Gràcies pel vostre vot!

Points: 0